Thaimassage

Traditionel thaimassage er blevet anvendt i tusinder af år i Thailand. I dag er det udover at være en naturlig del af familielivet også inddraget og anerkendt i lægevidenskaben, på linje med den vestlige lægepraksis. Massagen giver velvære og afslapning og modarbejder stress.

Thaimassage foregår gennem dybe tryk på muskler og energibaner i kroppen, desuden kan udstrækning af muskler også være en del af behandlingen. Massagen foregår uden olie og derfor uden på tøjet.

Thaimassage er effektiv mod diverse spændinger og lindrer smerter ved at skabe gennemstrømning af væske og energi. Filosofien bag thaimassage er, at ubalancer og blokeringer i kroppen, skaber smerter og ubehag, og derfor arbejdes der på at mindske disse.

Kropsmassage

Thaimassage er for alle typer mennesker i alle aldre, da massøren har mulighed for at tage forbehold, tilpasse og afstemme trykkene efter dig, så du får størst mulig gavn af massagen. Af denne grund er vores kommunikation før og undervejs i massagen også vigtig. Ved en kropsmassage kommer vi igennem hele kroppen, men massagen bliver tilpasset dine behov og specifikke problemer.

Massagen foregår først siddende på en skammel og derefter liggende på en madras på gulvet, og puder og tæpper sikrer, at du ligger behageligt under hele massagen. Thaimassage består af dybe tryk uden på tøjet, hvorfor det er en fordel at have løstsiddende og blødt tøj på når du kommer til massage (gerne bomuld).

Thaimassage kan både lindre akut opståede muskelsmerter og længere tids ømme og spændte muskler. Derudover kan thaimassage også modtages som ren velværemassage, hvor man kan slappe helt af i en rolig og afslappende atmosfære.

Fodmassage

Fodmassage er en speciel praksis inden for thaimassagen, som anvendes meget i Thailand. Fødderne er en del af kroppen, som vi har tendens til at forsømme selvom de dagligt er udsat for en stor belastning.

Fodmassage giver både lindring og øget bevægelighed til ømme fødder og kan desuden gennem de korrekte tryk på fødderne have positive indvirkninger på resten af kroppen.

Massagen foregår siddende i en behagelig stol og der anvendes forskellige cremer og olier undervejs. Efter fodmassagen følger en kort massage med fokus på nakke og skuldre, så du går fra behandlingen og er helt afslappet.