Andre behandlinger

Jeg har taget flere kortere kurser i forskellige behandlingsformer som supplement til thaimassage og terapi. Der er mange veje til at få det bedre og det kan være forskelligt hvad der virker for den enkelte på forskellige tidspunkter i livet. Derfor tilbyder jeg som supplement NADA, BARS og Reiki healing.

NADA

NADA er en form for øreakupunktur, hvor fem små nåle sættes på bestemte punkter i hvert øre. Du skal sidde eller ligge i ro i 45 minutter, gerne med rolig musik i baggrunden. NADA giver balance fysisk og psykisk og kan tage toppen af uro, stress, depression og angst.

BARS

BARS er lette tryk på bestemte punkter på kraniet. Du ligger ned i et helt roligt rum. BARS skaber ro og balance i krop og sjæl. Blokkeringer frigøres og stærkere forbindelser i hjernen oprettes. BARS kan tage toppen af angst, depression, stress og ADHD. Behandlingen varer maksimum en time.

Reiki-healing

Healing er en del af alle mine behandlinger, da de alle drejer sig om at hele et andet menneske fysisk og psykisk. Men du kan også få en hel healingbehandling, hvor jeg med hænderne healer de problematiske områder i kroppen. Du ligger på en briks med tæppe over og eventuelt rolig musik i baggrunden. Behandlingen varer maksimum en time.